Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Blog

Miért vegyél készségfejlesztő, logikai, interaktív játékot karácsonyra?

Zsuzsi
2021.11.13 22:21
Miért vegyél készségfejlesztő, logikai, interaktív játékot karácsonyra?

A gyerekek lételeme a játék.

Mivel is lehetne nagyobb örömet szerezni nekik karácsonyra, mint játékkal. Ebben segít a webaruhazad.bolt a Te boltod.

Beszélő, zenélő játékok, interaktív játékok, mozgásra vagy szerepjátékra ösztönzik a gyerekeket. Szülőként, nagyszülőként arra törekszünk, hogy már pici kortól „hasznos” játékokat vegyünk a gyerkőcnek.

Webáruházunkban többféle játékot kínálunk így karácsony közeledtével. Bármelyik kitűnő választás lehet.

Készségfejlesztő játékaink már a legkisebbeknek is kiváló tanulási lehetőséget rejtenek magukban. Fa puzzle, fűzős vagy horgászjáték kitűnően fejleszti a finommotorikát, koncentrációt, türelmet, szín, forma felimerést. Játék közben tanul a gyerek, így észre sem veszi, hogy a tevékenykedés alatt  mennyi mindent elsajátít.

Interaktív, beszélő plüsseink kiválóan fejlesztik a kommunikációt, szókincset és felnőttek számára is szórakoztatóak. A beszélő plüss hörcsög vagy hangutánzó papagáj elismétli amit mondunk neki, így akár már a pár hónapos babát is gőgicsélésre késztetheti, hisz „választ kap” a kiejtett hangokra. 1-2 éves kortól pedig már kifejezett beszédre ösztönzi a kicsiket.

 A sétáló, éneklő lovacska szintén nagy örömet tud szerezni, hisz a gyerekek gyakran szeretnének háziállatot.  Ezt a cuki plüss lovacskát nem kell ugyan etetni, viszont a sétát kifejezetten igényli.  Gyeplője végén található egy kis nyomógom, ennek segítségével tudjuk ki-, bekapcsolgatni. Ha bekapcsoljuk akkor sétálni kezd, közben nyerít, táncol, énekel... A totyogást épphogy elkezdő gyerkőcök mozgásfejlődését épp úgy segíti, mint a nagyobb gyerekekét kb. 4-5 éves korig. Ezt a játékot lehet szeretgetni, simogatni, odabújni hozzá, így érzelmileg is fejlődést tud eredményezni.

Társasjátékainkat a nagyobb gyerekeknek ajánljuk, ahol már szükség van logikára, kombinációs készségre. Ezekkel az egész család együtt tud játszani, kompakt méretük miatt utazásra is magunkkal vihetjük. Balance vagy Széktorony ügyességi társasjátékunk kiváló szórakozást fog nyújtani szinte minden korosztálynak.

Az év slágere a gyémántfestő, gyémántkirakó is megtalálható kínálatunkban. 

 Válogass kedvedre a webaruhazad.bolt kínálatában és szerezz örömet gyermekednek.