Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Most óriási készletkisöprés akció! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Blog

Kisállat hordozó segítségével a kedvencek is világot láthatnak!

2021.06.14 08:56
Kisállat hordozó segítségével a kedvencek is világot láthatnak!

Kisállat hordozó segítségével kényelmesen és biztonságosan szállíthatod kedvencedet, így többé nem kell otthon hagynod, ha kirándulni indulsz!

A macskák és kistestű kutyák számára nélkülözhetetlen valamilyen szállító eszköz, ám ennek nem csak akkor vehetik hasznát a gazdik, ha állatorvoshoz kell látogatni. A kutyusok többsége izgatottan várja azokat az alkalmakat, amikor a gazdival tarthatnak egy-egy nagyobb sétára vagy kirándulásra, de a cicák között is rengeteg kíváncsi felfedező van.

kisállat hordozó remek megoldás arra, hogy a kedvencek biztonságban utazhassanak addig is, amíg nem érnek velük olyan környezetbe, ahol már bátran el lehet engedni őket. Ezek a szállító eszközök úgy vannak kialakítva, hogy kényelmesek és praktikusak legyenek a gazdik számára, miközben maximálisan óvják a kedvenceket.

Nézz körül webáruházunkban, ahol többféle méretből, fazonból és színből válogathatsz, hogy a kisállat hordozó Neked és kedvencednek is tökéletes legyen! Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk!