Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Blog

Hasznos holmik egy csomagban kutyasulihoz, kutyaovihoz

2021.10.27 10:27
Hasznos holmik egy csomagban kutyasulihoz, kutyaovihoz

Hasznos holmik egy csomagban kutyasulihoz, kutyaovihoz elérhetőek, méghozzá kedvező áron, online rendeléssel! Vásárold nálunk a szükséges kiegészítőket! 

A felelős állattartás nem merül ki annyiban, hogy enni, inni adunk a kedvencnek és elvisszük állatorvoshoz, ha beteg. Fontos, hogy az állatnak ne csak a fizikai szükségleteivel törődjünk, hanem, hogy minél többet foglalkozzunk vele, például a kutyával csináljunk sok közös programot, és a séták ne csak a "kötelező" dolgokból álljanak. A kutyatartáshoz sok esetben hozzá tartozik a kutyaovi, majd később a kutyaiskola is. Te is épp ebbe tervezel belevágni? Vásárold meg kedvező áron a kutyasulihoz összeállított kezdőcsomagunkat, amelyben találsz klikkertjutalomfalat tartótkutyaürülék gyűjtő zacskót és természetesen pórázt. 

Ahhoz, hogy kutyád minden esetben együttműködő legyen, például bármikor vissza tudd hívni, ne húzzon, ne rángasson séta közben és persze, hogy ne legyen agresszív veled vagy más családtagokkal szemben, fontos, hogy már kölyökkorától kezdve tudatosan neveld. Ehhez elsőként érdemes ellátogatnotok kutyaoviba, ahol szocializálódhat és megtanulhatja, hogyan viselkedjen más kutyákkal szemben. Később, a vezényszavak megtanításához vagy akár komolyabb kiképzéshez a kutyasuli jelent majd tökéletes megoldást mindkettőtök számára. Ehhez már az első alkalom előtt jó, ha beszerzed a szükséges kellékeket: mindenképp érdemes venned egy jutifalat tartótklikkert, a céloktól függően sima pórázt vagy kiképző pórázt és persze megfelelő mennyiségű kutyakaki gyűjtő zacskót. A klikker, valamint az oktatópóráz helyes használatát célszerű mielőbb elsajátítani, de a kutyasuliban ebben is segítenek majd. 

Amennyiben még most fogsz belevágni a kutyás életbe, nézz körül webshopunkban, mert számtalan hasznos kellékkel várunk a kutyasuli kezdőcsomagon kívül is! Nálunk folyamatosan kedvező áron vásárolhatsz kakizacsikat, de sokféle fekhelyet, ruhákat, játékokat és speciálisabb felszereléseket is, mint például a retriever póráz. Ha kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal