Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Blog

SZILIKON HÁZTARTÁSI ESZKÖZÖK FORRADALMA

Zsuzsi
2021.01.09 15:00
SZILIKON HÁZTARTÁSI ESZKÖZÖK FORRADALMA

 

 

A modern konyha elengedhetetlen kellékei – a szilikon konyhai eszközök
A mai, modern háztartásban már sokféle szilikon termék található.

A folyamatosan gyarapodó konyhai kiegészítők mindegyike a gyorsabb és könnyebb konyhai munkát hivatott szolgálni, mindezt praktikus és esztétikus kivitelben, a háziasszonyok nagy örömére.


Ilyen korszerű megoldást kínálnak a szilikon konyhai eszközök is.

Rengeteg előnye van a hagyományoshoz képest.

A szilikon nyújtólapokhoz  nem szükséges külön liszt használata, hiszen nem tapad rá a tészta. Ha mégbiztosabbra akarunk menni, akkor használhatunk hozzá szilikon sodrófát is, így sokkal tisztábban dolgozhatunk sütés közben.

Többféle csodás színben pompázó, sütés, főzés közben használatos kiegészítő is kapható már a habverőtől kezdve az összecsukható, konyhai szilikon szűrőig.

Minden szilikon konyhai eszköz rendkívül helytakarékos is. ami nem elhanyagolható, hiszen ma már a lakásokban viszonylag kicsi konyhákat terveznek, hogy helyet tudjanak adni a nappalinak, amely a családi élet fontos része.

Harmadik óriási előny a gyors és könnyű tisztántarthatóság, hiszen a szilikon eszközök mosogatógépben is moshatóak.

Amennyiben mégis kézzel mosogatunk néhány edényt, akkor remek segítség lehet a szilikon mosogatószivacs, mely a hagyományos szivacsokkal ellentétben sokkal higiénikusabb, mert nem tapadnak meg benne a kórokozók. 

A kezdő háziasszonyoknak gyakran okoz problémát a sütemény sütés, azonban a szilikon süteményformáknak köszönhetően mindez a múlté! A szilikon konyhai eszközök legnagyobb előnye, hogy a sütemények nem tudnak beleégni a formába, ezáltal megkönnyítve a gyakorlatlan hölgyek teendőit.

Megjelentek a piacon a többfunkciós eszközök is, melyek szintén a helytakarékosság jegyében születtek. Ilyen pl. az összecsukható tál vágódeszkával

De nem csak a konyhába, hanem a lakás minden részébe terveznek már szilikonból készült kiegészítőket, lakberendezési tárgyakat, pl. akár szilikon öntapadó vázát is. 


Amennyiben Ön is szeretné korszerű szilikon eszközökkel felszerelni konyháját, válogasson a webaruhazad.bolt.hu széles kínálatából.