Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Most óriási készletkisöprés akció! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Blog

Ha nyár, akkor strand, nyaralás

Zsuzsi
2022.05.24 22:04
Ha nyár, akkor strand, nyaralás

Ha nyár, akkor nyaralás!

Megérkezett a jó idő, nyitnak a strandok.  Felnőttként számtalan élményt őrzünk gyermekkorunk családi nyaralásairól.  Szuper élmény volt nyaranta 1-1 új úszógumi, pláne ha kevés gyereknek volt olyan.  50 éve még a gumigyári piros -kék matracokkal fürödtünk a Balatonban, egyszerű formájú  úszógumi volt minden gyereknek.

Azóta sokat változott a világ, most már évről évre újabb és újabb modellek kerülnek a piacra.

Webáruházunk is törekszik rá, hogy mindenki megtalálhassa az aktuális trendnek és a gyerek életkorának megfelelő úszógumikat.

Hatalmas sláger a Disney hősökkel díszített beülős úszógumi családunk, amely a legkisebbeknek készült.  Levehető napvédő tetővel rendelkeznek, működő dudával, kormánykerékkel, hogy még teljesebb legyen az élmény.

Az egészen pici babák nyakúszó karikában ismerkedhetnek az új közeggel, strandon, medencében, wellnessben.

Fiúknak és lányoknak egyaránt kínálunk úszógumikat, úszássegítő mellényeket. A Cápa fazontól az igazán lányos csillogós, glitteres úszógumikig.

Felnőtt vásárlóinknak is elhozzuk az aktuális strandcucc trendet. Hálós matracaink nagy népszerűségnek örvendenek.

Ha az egész család együtt szeretne vízre szállni akkor úszószigeteinket ajánljuk.  

Nem csak a vízben, a parton és esti bulikon is jól szórakozhatunk a távirányítós, felfújható, világító strandlabdával, vagy a kis helyet foglaló felfújható teniszütőkkel.

Sokan kisállataikat is magukkal viszik a nyaralásra, így róluk sem felejtkeztünk meg. Összecsukható, hordozható kenneljeinkkel akár a strandon is biztonságban tudhatjuk négylábú kedvenceinket.

Hűsítő martracaink is jó szolgálatot tehetnek a nagy nyári hőségben. Használatuk egyszerű, nem igényelnek áramot, bárhol könnyedén használhatóak.

Szerezd be időben a strandkellékeket , nálunk elfelejtheted a megpróbáltató vásárlást a hőségben, rendeld meg az úszógumikat, hűsítő matracot, egyszerűen, mi pedig rövid időn belül kiszállíttatjuk a termékeket.

Érdemes körbenézned a választékban, mert sok praktikus eszközt is kínálunk a különböző tevékenységekhez. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!