Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Most óriási készletkisöprés akció! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Blog

6+1 TUTI TERMÉK A KONYHÁBA

Zsuzsi
2021.02.13 20:12
6+1 TUTI TERMÉK A KONYHÁBA

Imádom a konyhai apróságokat, amelyek vidámak, különlegesek, és ezek mellett még hasznosak is.
Jó, persze nem kell mindenképpen hasznosnak lennie, elég, ha valami jópofa dolgot lehet vele csinálni.

Most bemutatom az én kedvenceimet :) 

        
A szilikon nyújtó lap  a világ egyik legjobb cucca. Ezt minden sütésnél imádni fogod. Nem tapad rá a tészta, nem kell folyton liszttel szórogatni és pillanatok alatt letakarítható. 
Szilikon sodrófával kiegészítve még fantasztikusabb élmény maradhat a tészta nyújtás. 

 Ki ne bosszankodott volna már amiatt, hogy a hűtőben "kupi" van.  Nos ennek könnyedén véget vethetsz ezzel a méretre állítható, kihúzható hűtőszekrény tároló dobozzal, kosárral.  


Nem csak a fóliát fel-le venni folyamatosan a tárolóról bosszantó feladat, de megtalálni a doboz tetejét is. Ezeket a több méretű szilikonokat egyszerűen ráhúzhatod a doboztól kezdve a dinnyéig és nem kell aggódni, hogy holnap már nem lesz friss. Jó tanács: 1 készlet nem elég belőle, mert ahogy kipróbálod, onnantól mindenre IS ezt fogod használni ;) 

A sajtosrúd , sütemény kiszúró rácsot kis sem akartam próbálni. A férjem beszélt rá és mit mondjak......azóta is imádom....mindkettőt. :D 
Ez valami csúcsszuper cucc. Karácsonykor teszteltem először azóta csak ezekkel készítek süteményeket. És többszőr mint eddig. Fele annyi idő alatt 2x annyit készítek el. És ami a jó, hogy simán használhatom a szilikon nyújtólapon, nem szakítja ki. 

És ha már sütés, akkor nem hiányozhat a sütőkendő sem. Vége a tepsi vakarásnak, a leégett sütiknek. Ez is a hálásvagyokhogykipróbáltam termékek egyike. Nem kell sütéskor a hús alá külön zsír, a sütemények sem ragadnak rá.....fantasztikus találmány. 

Végül egy olyan dolog amit szintén hosszas rábeszélés után kezdtem el használni, de azóta sem bántam meg, ma már nélkülözhetetlen a konyhámban. A csepegtető, szűrőkanál

Nézz szét webáruházunkban és válogass kedvedre. Akár meg is írhatod, hogy melyek a Te kedvenceid. Minden termékhez tudsz véleményt írni :) 

https://webaruhazad.bolt.hu/