Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Blog

Tavaszi munkálatok a kertben és a lakásban

Zsuzsi
2022.02.24 15:07
Tavaszi munkálatok a kertben és a lakásban

A február mindig fordulópont egy kert életében: kint még hideg van, de a tavasz első jelei már megérkeztek. A napok egyre hosszabbodnak, és földben szunnyadó magok és virághagymák felébrednek. Rövidesen hajtani kezdenek a lágyszárúak, és megjelennek az első rügyek a fákon.

Ezzel egyidőben a hangulatunk is javul, hiszen a sok napsütés hatására többet mosolygunk, vidámabban éljük meg a napokat.
A tavasz mindig az újrakezdés, az élet újra indulásának ideje a természetben. Ilyenkor kezdjük el felmérni az esetleges „károkat” amiket a téli hideg okozott, kezdjük tervezni a kertet, mit  és hová ültetünk…
A lakásban élők is hajlamosak a felújítási teendőket tavaszra halasztani.
Barkács kategóriánkban számos eszköz található megtalálható, ami segíthet a munkálatok elvégzésében.
A díszítéshez, szépítéshez is ajánlunk pl műleveles borostyán árnyékolót, mely jól mutathat teraszon, erkélyen de a kert egy részét is óvhatja a kíváncsi tekintetek elől.
Kiskertek vagy balkonládák ültetéséhez jó szolgálatot tehet a kerti szerszámkészletünk .
A lakásban, ház körül ha csak apró javítások adódnak , felesleges lenne megvenni egy nagy tubus szilikon tömítőt , hiszen ha nem használjuk el beszárad. Kis kiszerelésben ajánlunk színtelen vagy fehér színben.

Amennyiben családiházban élünk , gyümölcsfáink frissítéséhez a kiváló ,és praktikus oltó olló elengedhetetlen eszköz.
Barkácsoláshoz, felújításhoz is találsz nálunk praktikus cuccokat. A mágneses csuklópánt vagy a kontúrmérő sablon még a legnagyobb szakiknak is hasznos termék.
A tavasz közeledtével hétről hétre bővítjük azon termékek kínálatát, amelyek segíthetik, hogy otthonunk, kertünk megújulhasson.

Érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk, hogy az akciós termékekről se maradjatok le.

Mindenki jó munkát és csodás tavaszt kívánunk.