Minden termék azonnal, raktárról!

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202395190

Asztali Zen kert kis Buddhával

Asztali Zen kert kis Buddhával
Asztali Zen kert kis Buddhával

A zen kert a buddhizmusban gyökeredzik, és tulajdonképpen egy meditációs terep, mely abban segít, hogy befelé forduljunk, elmélyüljünk tudatunkban, kitisztítsuk a fejünket, és átadjuk magunkat a tökéletességre törekvésnek.
A mini zen kert, ha profán módon fogalmazunk, nagyon hasonló az irodai stresszoldó játékokhoz: fő célja, hogy a használója a kerttel való foglalkozás közben kiürítse az elméjét, és elmerüljön egy olyan foglalatosságban, aminek praktikus, hagyományos haszna, ezáltal megfogható, materiális célja sincs, nem lehet benne győzni, vagy a megoldást kitalálni, csupán a segítségével elszakadni a napi gondoktól, problémáktól, meg mindentől, ami az ember fejében motoszkál. A kicsi kert homokját a hozzá való apró gereblyével fésülgetni kell, tetszőleges formákat rajzolva a homokba, úgy, ahogy az nekünk tetszik, szabályok nincsenek.

A mécses segít az ellazulásban.

Kiváló ajándék lehet , ezoterikus beállítottságúaknak. Remek dísze a lakásnak, irodának.

Zen-kert talp mérete: 12 X 20 cm

A vásárlás menetét, szállítási és fizetési információkat itt találod

Nincs raktáron
3 400 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 170 Ft
Részletek

A fent látható kép némely esetben illusztráció. Az itt található információk a gyártó vagy beszállító által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Adatok
Márka / Brand / Gyártó
WB
Cikkszám
WB234487
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ezek a termékek is érdekelhetnek