TOP termékek

Szállítási információk

Dixi aromadiffúzor fehér

Dixi aromadiffúzor
Dixi aromadiffúzor
Dixi aromadiffúzor
Dixi aromadiffúzor
Dixi aromadiffúzor
Dixi aromadiffúzor

Dixi aromadiffúzor fehér

Sokkal több, mint párásító, vagy illatosító!

Az ultrahangos aroma diffúzor a hideg vízporlasztás elvén működik. Apró mikrorészecskékre bontja a vizet és az illóolajat, amelyek finom ködként szétszóródnak a helyiségben.
Az aromaterápia az egyik módja a természetes gyógyító erők felhasználásának. Az aromás illóolajak segítségével felszabadítja és megnyugtatja az elmét, kellemes hangulatot és optimizmust teremt, és ösztönzi a szellemet. Hatására javul a lelki, emocionális és fizikai állapot. Az aromaterápia tisztítja és fertőtleníti a levegőt a helyiségben, javítja a levegő minőségét, ezáltal hozzájárul az allergiás tüntetek csökkenéséhez és a légzés megkönnyítéséhez. Egyes olajok antibakteriális, gomba- és vírusölő tulajdonságai elpusztítják a baktériumokat, gombákat, penészt, csökkentik a levegő vegyszer és nehézfém tartalmát.
Töltsd fel vízzel a tartályát (max. 280 ml.), csepegtess bele kedvenc illóolajodból, rakd vissza a tetejét és már használhatod is. Ha kifogy a tartály, automatikusan kikapcsol a készülék. 5 féle váltakozó színeiből kiválaszthatod a neked tetszőt, így éjszakai fényként is használható, akár párásítás nélkül is.
Letisztult, egyszerű formájával illeszkedik a hálószobádba, nappalidba, irodádba, vagy akár a gyerekszobába is.
Stílusos, hasznos ajándék is lehet.

Bővebben
Nincs raktáron
Részletek
11 cm magas
10 cm széles
280 ml űrtartalom
Kb. 7 órás működés
Adatok
Márka / Brand / Gyártó
WB
Cikkszám
WB634458
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek